Blog

Perde rul me zip Albania

Perde Rul Me Zip Albania

Sistemet e jashtme të perdes me zip me rrotulla janë zgjidhje mbrojtëse të jashtme të dizajnuara për të siguruar mbrojtje nga dielli, era, shiu dhe insektet duke ruajtur dukshmërinë dhe rrjedhën e ajrit. Ato përbëhen nga një perde prej pëlhure që montohet në tuba rul dhe udhëhiqet përgjatë gjurmëve vertikale nga një mekanizëm zip, duke siguruar një përshtatje të sigurt dhe të ngushtë.

Këtu janë llojet e sistemeve të jashtme të perdes me zip:

Perde manuale me rul me zip: Këto perde funksionojnë manualisht duke tërhequr një kordon ose dorezë me manivelë për të ngritur ose ulur perden. Perdet manuale me rrotulla me zip janë me kosto efektive dhe të lehta për t'u përdorur, duke i bërë ato të përshtatshme për instalime të vogla dhe të mesme.

Perde me rrotull me zip të motorizuar: Perdet me rrotull me zip të motorizuar janë të pajisura me një sistem të motorizuar që lejon funksionimin e telekomandës. Ato mund të kontrollohen duke përdorur një telekomandë, aplikacion smartphone ose sistem automatizimi në shtëpi, duke ofruar komoditet dhe lehtësi përdorimi. Perde me rrotull me zip të motorizuar janë ideale për instalime të mëdha ose të vështira për t'u arritur dhe ofrojnë kontroll të saktë mbi pozicionin e perdes.

Sistemet e jashtme të perdeve me zip për dritare, dyer dhe çati ofrojnë zgjidhje të gjithanshme për mbrojtje nga dritat e jashtme. Këtu janë llojet bazuar në aplikimin e tyre:

Sistemet e jashtme të perdeve me zip për dritare:
Perde me rul vertikal me zip: Këto perde përdoren zakonisht për dritare dhe shfaqin gjurmë vertikale në anët që e drejtojnë pëlhurën lart ose poshtë. Ato sigurojnë mbrojtje efektive nga rrezet e diellit, shkëlqimi dhe nxehtësia duke lejuar ajrosjen dhe ruajtjen e dukshmërisë.

Sistemet e jashtme të perdeve me zip për dyer:
Perde me rul horizontale me zip: Perde me rrotull horizontale me zip janë të përshtatshme për të mbuluar portat e dyerve, të tilla si dyert rrëshqitëse prej xhami ose dyert franceze. Ato përmbajnë gjurmë horizontale përgjatë pjesës së sipërme dhe të poshtme, duke lejuar që pëlhura të rrëshqasë pa probleme anash. Perde me rrotull horizontale me zip ofrojnë mbrojtje nga dielli, insektet dhe privatësinë duke lejuar qasje të lehtë përmes portës.

Sistemet e jashtme të perdeve me zip për çati:
Perde me rul me zip të dritares: Perdet me rul me zip të dritares janë të dizajnuara për të mbuluar dritat e dritareve ose dritaret e çatisë. Ato përmbajnë një mekanizëm zip që e mban mirë pëlhurën në vend përgjatë skajeve, duke parandaluar rrjedhjen e dritës dhe duke siguruar një mbyllje të ngushtë. Perdet me rrotullim me zip të dritares ofrojnë mbrojtje nga dielli, izolim termik dhe reduktim të shkëlqimit për hapësirat e brendshme, ndërkohë që lejojnë hyrjen e dritës natyrale.

Perde me rul zip për pergola: Perde me rul me zip për pergola janë projektuar posaçërisht për të mbyllur çatitë e pergolave ose strukturat e sipërme. Ato mund të instalohen vertikalisht përgjatë anëve të pergolës ose horizontalisht për të mbuluar çatinë. Perde me rul me zip për pergola ofrojnë hije, mbrojtje ndaj motit dhe privatësi për hapësirat e jashtme të banimit, duke rritur rehatinë dhe përdorshmërinë.

 

Perde Me Zip Çati, Perde Automatike Me Zip, Blind Zip İ Jashtëm, Blinds Vertikale Me Zip Rul, Perde Me Zip Me Rul, Sistemi Zip, Sistemi Zip Durres, Sistemi Zip Tiran


Print  

Our Office

Head Office

Zafer Mah. 2339 Sok.
No:3 Buca / İzmir
Turkiye

Phone

Gsm 1: +90 554 543 97 94
Gsm 2: +90 554 260 32 26

Emails

info@artrex.com.tr

Social Media