Sistemi i Xhamit Albania

 Sistemi i Xhamit Albania

llojet e sistemeve të lustrimit që mund të përdoren rreth sistemeve të pjergullave, duke marrë parasysh mekanizmat e ndryshëm operativë:

Sistemi i xhamit rrëshqitës: Sistemet e xhamit rrëshqitës përbëhen nga panele xhami që rrëshqasin horizontalisht përgjatë shiritave për t'u hapur ose mbyllur. Ato ofrojnë fleksibilitet në kontrollin e fluksit të ajrit dhe mund të hapen pjesërisht ose plotësisht, duke siguruar një tranzicion të qetë midis hapësirave të brendshme dhe të jashtme.
Sistemi i xhamit të palosshëm (fizarmonikë ose dypalosje): Sistemet e xhamit të palosshëm, të njohura gjithashtu si dyer fizarmonike ose dyfishe, përmbajnë panele të shumta xhami që palosen dhe grumbullohen mirë në njërën anë kur hapen. Ato krijojnë hapje të gjera, duke maksimizuar pamjet dhe dritën natyrale duke lejuar një lidhje të papenguar midis zonave të brendshme dhe të jashtme.
Sistemi i xhamit gijotinë: Sistemet e xhamit gijotinë përfshijnë panele qelqi me rrëshqitje vertikale që lëvizin lart e poshtë brenda një kornize. Ato ofrojnë një estetikë të veçantë dhe mund të rregullohen në lartësi të ndryshme, duke siguruar kontroll të ventilimit dhe akses të lehtë në hapësirën e jashtme.
Sistemi i xhamit fiks: Sistemet e xhamit fiks përbëhen nga panele xhami që janë të instaluara përgjithmonë dhe nuk mund të hapen ose mbyllen. Ato ofrojnë mbrojtje maksimale nga elementët dhe pamjet e papenguara, duke i bërë të përshtatshme për mbylljen e zonave me pjergull në rajone me kushte të vështira moti ose për krijimin e një pengese vizuale të qetë midis hapësirave të brendshme dhe të jashtme.
Këto sisteme lustrimi ofrojnë funksionalitete të ndryshme dhe opsione projektimi, duke lejuar personalizimin bazuar në kërkesat dhe preferencat specifike të hapësirës së pjergullës.

 

Sistemi i Xhamit Giotine, Xhami Gijotinë, Xhami e palosshme, Xhami Rrëshqitës, Xhamat Fix, Sistemi i Xhamit Tiran, Sistemi i Xhamit Durres


Print  

Our Office

Head Office

Zafer Mah. 2339 Sok.
No:3 Buca / İzmir
Turkiye

Phone

Gsm 1: +90 554 543 97 94
Gsm 2: +90 554 260 32 26

Emails

info@artrex.com.tr

Social Media